Kokonaisvaltainen taidemullistus kaikkiin yrityksenne visuaalisiin tarpeisiin!

 

Piristäisikö kunnon taidepläjäys yrityksenne ympäristöä? Entäpä jos se olisikin luonteva osa esimerkiksi äänentoistoa ja akustiikkaa? Ja sama toistuva kuvio kosketusnäytöillä ja henkilökunnan asuissa?

Haluatteko vaikuttaa yhteiskunnallisesti, saada positiivisen leiman yrityksellenne ja samalla taiteen osaksi brändiänne jo toimitilojen rakennusvaiheessa?

Prosenttiperiaate on periaatteellinen päätös käyttää osa rakennushankkeen määrärahasta taiteeseen.

Lisää aiheesta täältä prosenttiperiaate.fi >

Sivustolta löytyy myös kattavat Prosenttiperiaatteen käsikirjat >

Digitaide integroituu yrityksenne teknisiin tarpeisiin kuten huippulaatuisiin kaiuttimiin ja akustolevyihin. Samaa teosta tai teossarjaa voi käyttää myös yrityksenne sähköisessä viestinnässä eri alustoilla. Se muokkautuu asiakkaille suunnattuihin näyttöihin ja on hyödynnettävissä visuaalisena elementtinä myös virtuaalisissa esityksissä.

 

Lisäksi digitaiteemme tulostuu moninaisille materiaaleille. Voimme muokata tilaamastanne teoksesta myös yksinkertaistetun kuosiversion käytettäväksi yrityksen tekstiileissä ja muilla pinnoilla, vaikkapa graafisessa betonissa.

 

Toimitamme aineiston vaadittavissa tiedostomuodoissa tai saatte tarvitsemanne ratkaisut kontaktiemme kautta. Uniikin teoksen tai teossarjan mukana luovutamme myös tekijänoikeudet, joten voitte vapaasti käyttää materiaalia myöhemmin hyödyksi esimerkiksi mainonnassa.

Teoksemme ovat viitteitä lähiympäristöistä. Kuvaamme luonnon ja rakennetun ympäristön yksityiskohtia. Voimme koostaa fotomontaasit yhteistyössä sisustussuunnittelijan kanssa tai markkinointitiimin toiveita kuunnellen. Meillä on oma materiaalipankki käytettävissämme tai voimme kuvata esimerkiksi liiketilanne arkkitehtonisia yksityiskohtia ja käyttää niitä lähtökohtana teoksille.

 

Kuvien teemat aukeavat vähitellen ja ne kestävät hyvin aikaa. Luontopohjaiset kuvamme ovat rauhoittavia kestosuosikkeja. Ne toimivat tunnelmanluojina niin hotellihuoneissa, kokouskopeissa, kuin aulatiloissakin. Kaupunkiteemat taas tarjoavat yllättäviä yksityiskohtia, valoja, värejä ja varjoja.

Heräsikö kysymyksiä?

 

Vastaamme mielellämme niin taiteellisiin kuin teknisiin aiheisiin sekä laitamme pyydettäessä tarjouksen, mikä määräytyy projektin laajuuden mukaan.

 

Ottakaa yhteyttä! >

 

Tsekatkaa myös kierrätystaidesivumme >